ChatGPT devine selectiv: Refuză cererile utilizatorilor

În ultimii ani, inteligența artificială a devenit din ce în ce mai prezentă în viața noastră de zi cu zi, iar sistemele de limbaj ca GPT (Generative Pre-trained Transformer) au devenit tot... Citește Articolul »

Firme de hosting din România: Top 5 opțiuni în 2024

Atunci când vine vorba de găzduirea unui site web, mulți proprietari se confruntă cu întrebarea: să aleagă un serviciu de hosting gratuit sau să investească într-unul plătit? În acest articol, vom analiza... Citește Articolul »

Ultimile știri și tendințe online în era tehnologiei

În această eră digitală în continuă evoluție, internetul este un vast ocean de informații, tehnologii și idei, care continuă să ne surprindă și să ne influențeze viața în moduri tot mai complexe... Citește Articolul »

Securitate online: Cum să-ți protejezi informațiile în era digitală

În era digitală în care trăim, protejarea informațiilor personale și a datelor sensibile este crucială. Cu tot mai multe activități desfășurate online, riscul de a deveni victima infracțiunilor cibernetice este în creștere.... Citește Articolul »

Facebook și Ray-Ban dezvoltă ochelari inteligenți

În era tehnologiei avansate, Facebook și Ray-Ban au dat startul unei colaborări deosebite pentru a crea ceva cu adevărat spectaculos: ochelari inteligenți. Acest proiect ambițios promite să revoluționeze modul în care interacționăm... Citește Articolul »

Top 5 cele mai bune aplicații de editare foto

În era digitală în care trăim, editarea foto a devenit o activitate frecventă pentru mulți utilizatori de smartphone-uri și pasionați de fotografie. Cu ajutorul aplicațiilor de editare foto, putem transforma rapid și... Citește Articolul »

Predicții pentru evoluția internetului în 2023

Cu tehnologia în continuă evoluție și internetul în centrul atenției noastre de zi cu zi, este important să ne uităm în viitor și să anticipăm cum se va schimba peisajul internetului în... Citește Articolul »